CONTACTGEGEVENS

PathoS Pathologie laboratorium Zuid-West Nederland

Boerhaaveplein 1
4624 VT Bergen op Zoom
Tel: 088 706 74 53
Fax: 088 706 78 88
palab.boz@bravis.nl

Openingstijden

Het laboratorium is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur.

Routebeschrijving

Vanuit Roosendaal
Vanuit Roosendaal volgt u de A58 richting Bergen op Zoom/Vlissingen. Voor Bergen op Zoom (knooppunt Zoomland) neemt u de afslag Vlissingen/Antwerpen. Na ongeveer 500 meter neemt u de afslag Bergen op Zoom. Bij het stoplicht gaat u linksaf en daarna weer direct links (Pasteurlaan). Aan het einde volgt u de bocht naar rechts. Dit is het Boerhaaveplein en u ziet het ziekenhuis voor u.

Vanuit Vlissingen
Vanuit Vlissingen neemt u de A58 richting Bergen op Zoom. Vervolgens de afslag Bergen op Zoom. Bij het stoplicht gaat u linksaf en daarna weer direct links (Pasteurlaan). Aan het einde volgt u de bocht naar rechts. Dit is het Boerhaaveplein en u ziet het ziekenhuis voor u

Openbaar Vervoer
Vanaf het N.S. Station Bergen op Zoom neemt u de stadsbus BBA lijn 22. Deze rijdt ieder half uur richting ziekenhuis. U stapt uit bij de halte vlak bij het ziekenhuis. U kunt ook lijn 112 richting Breda - Etten Leur nemen. Lijn 21 behoort ook tot de mogelijkheden.

Parkeren

Op het Boerhaaveplein staan aan de noordzijde slagbomen. Automobilisten kunnen bij de ingang een kaartje pakken, hun auto parkeren en na afloop van hun bezoek bij de betaalautomaten in de centrale hal of de hal bij de polikliniek met het kaartje betalen. Het tarief voor het Boerhaaveplein is € 0,50 per uur en is daarmee vooral bestemd voor kort-parkeerders. Het maximale tarief op het Boerhaaveplein bedraagt € 2,50 per dag. Het betaald parkeren geldt tussen 07.00 en 19.00 uur op maandag tot en met vrijdag. Ditzelfde tarief geldt voor de parkeerautomaten op de parkeerstroken langs het Boerhaaveplein (buiten de slagbomen), in de Van Swietenlaan, bij de Huisartsenpost en achter het Zorgcentrum. Bij deze parkeerautomaten moet vooraf betaald worden.